sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Ikuisuuskysymys ja kysyn taas

On hyvä, että maailmassa on vaikeinakin aikoina asioita, joihin voi luottaa kuin peruskallioon. Yksi näistä on miehinen itsetunto, tuo täysin järkkymätön ja ehtymätön luonnonvara.

Tapahtui viime viikolla. Eräänä iltapäivänä kävi ilmi, että Annikan miespuolinen tuttu, sanottakoon tässä vaikka Herra X, oli sattumoisin viettämässä vappuaattoa Annikan naispuoleisen tuttavan Neiti A:n kanssa samassa seurueessa. Herra X totesi, että hän aikoo ehdottomasti istumaan Neiti A:n viereen koko illaksi, koska Neiti A on niin "ihana ja hyvin säilynyt".

Kyllä, näin on. Neiti A on kriittisimmilläkin silmillä katsottuna hyvin herttainen tapaus, nätti ja sirkeä.

Herra X sen sijaan on ylipainoinen, ylimielinen egoisti. Häntä ei voi hyvällä tahdollakaan kuvailla hyvin säilyneeksi, vaikka parikymppisten kohdalla ei yleensä kai puhuta säilymisestä.

Nyt ikuisuuskysymys kuuluu: mikä helvetti saa Herra X:n kaltaisen tapauksen kuvittelemaan, että Neiti A haluaisi sekuntiakaan hänen seuraansa?


Annika

2 kommenttia:

  1. Mistäs sinä Neiti A:n preferenssit tiedät, ellet nyt satu olemaan itse tuo salaperäinen Neiti A. Oletko?

    Ei Herra X:n tarvise mitään kuvitella, jos nainen ei reagoi niin ei hän pahaksi ole laittanut. On erikoista että nimen omaan mutta niset kuin "kohde" nainen itse itkeee ja rutisee jossa reipas ja ennakoluuloton mies lähestyy.
    Ja kuten tiedetään naisten preferensseistä yleensä niin seiltähän löytyy akikenlaista "apinaa" hyvinkin kauniden naiste seurasta, eivätkä niasiet nissä ollenkaan vastentahtoisesti ole. Katsokaapa nyt vaikka Hjallis Harkimoa, hänellä on yleensä aina hyvän näköistä naisseuraa, vaikka miehessä itsessään ei ole oikein kehumista...
    ...vai onko niiin, että miehen rahat "kaunistaa" karunkin miehen?

    VastaaPoista
  2. BadMungo: olet oikeassa. Jos miehelllä on riittävästi rahaa tai julkisuutta, hänellä riittää aina kauniita naisia joka paikassa.

    Mitä tulee esimerkkiin; herra X:llä ei edellämainittuja ominaisuuksia ole :)

    VastaaPoista