keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Omasta valinnasta valitusta

Ystävä on naimisissa hienon miehen kanssa. Hieno mies juo liikaa, lintsaa töistä, pelaa viisinumeroisia summia kasinolla ja käy huorissa. Hän haukkuu vaimoaan kotioloissa sekä julkisesti, ja käyttää rouvastaan kauniita lempinimiä kuten ”läskikasa”. Hieno mies on tuonut rouvalleen lahjaksi useita sukupuolitauteja, ja taannoin rouva löysi pariskunnan yhteisestä sängystä käytettyjä kondomeja.

Rouva kärsii, sehän on selvä. Miehen hienoudesta sekä henkisestä kivusta ja särystä saavat myös rouvan ystävät kuulla päivittäin. Ja täytyy sanoa, että alkaa pikkuhiljaa kyllästyttämään. Ei varsinaisesti se mies, vaan se nainen.

Minkä helvetin mitalin tuo rouva kuvittelee saavansa siitä, että kestää tilanteen? Miten jollekin ”perheen yhdessäolo” voi olla niin tärkeä asia, että sen kulissin varjolla on valmis kestämään ihan mitä tahansa? Tässä tapauksessa rouvaa eivät rajoita pienet lapset, eikä liioin taloudellinen riippuvuus.Miehen tempaukset saavat toinen toistaan törkeämpiä muotoja, mutta rouva ei ilmoita, että nyt riitti.

On toki jokaisen oma asia, millaisen parisuhteen valitsee. Mutta jos on itse osansa valinnut, niin silloin voisi myös kärsiä hiljaa.


Annika

PS. Hyvät lukijamme. Pahoittelemme, että päivitystahti on viime aikoina ollut todella hidasta. Ryhdistäydymme nyt, sillä maailmassahan ilmoitettavaa riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti