keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Salarakas

Salarakas-skandaalit ovat tulleet jäädäkseen. Jo tänä vuonna on tullut kiintiö täyteen erinäisistä Sandra Bullockin aviomiehistä ja tigerwoodseista. Viimeisimpänä joukkoon iloiseen liittyi Ruotsin prinsessa Madeleinen poikaystävä Jonas Bergström.

Tämä julkisuus tuskin on kenellekään miehelle mieluista. Kiinnostava kysymys kuuluukin, eivätkö nämä miehet todellakaan tajua, että sillä hetkellä, kun heistä tulee julkisuuden henkilöitä, niin oman kodin ulkopuoliset sänkykumppanit ja kaikki muutkin tekemiset päätyvät hyvin suurella todennäköisyydellä julkisuuteen?

Valkoisia heteromiehiä on siunattu taidoilla, joilla he ovat onnistuneet kipuamaan yhteiskunnan huipulle kaikkialla maailmassa. Miten voi olla, että tissit ja pesä sekoittavat näiden samojen miesten päät edelleen niin pahasti, että he kerta toisensa jälkeen riskeeraavat asemansa, rahansa ja maineensa? Eivätkä edes tajua, kuinka naurettavilta näyttävät, kun katumus ja anteeksianelu alkavat aina vasta sen jälkeen, kun munan heilutus on päätynyt lööppien ykkösotsikoksi.

Annika ja Krisse

1 kommentti:

  1. Hyvä kommentti. Naisen seksuaalinen valta on maailmankaikkeuden suurin mahti.

    VastaaPoista