keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Myötätuntoa Madeleinelle

Palaan jälleen aiheeseen Madeleinen ero. Kyseinen kuninkaallisen tason välirikko on varmistanut iltapäivälehtien myynnin koko alkuviikon. Taustojen tonkimisen ohella uutisoinnissa ei ole unohdettu myötätuntoa surevaa prinsessaa kohtaan. Ilta-Sanomat keräsi lukijoiltaan ihan lohdutusvinkkejä, ja Facebookiin ilmestyi ryhmä "Itse en olisi pettänyt Madeleinea."

Pohjat veti kuitenkin Iltalehti. Toimittaja Joonas Nordman katsoo prinsessan eron yltävän näkökulmakirjoituksen arvoiseksi. Nordman kirjoittaa:

"Murtuneelle Madeleinelle haluaisin sanoa, että täältä Suomen metsistä löytyisi uusi, paljon mukavampi Jo(o)nas. Minä lupaan, että vaikeinakin aikoina vain sulkisin silmäni ja palauttaisin mieleeni Nobel-gaalassa sinusta otetun kuvan, jossa rintavarustuksesi on tarjoiltu erinomaisen runsaasti."

Huh huh. Toivottavasti tällä kotimaan Joonaksella ei ole puolisoa. Tai siskoa. Tai tytärtä. Tai ylipäätään yhtään naispuoleista ystävää. Nyt meinaan todella hävettäisi.


Annika

2 kommenttia:

  1. Ohirientäessäni silmiini osui jonkin iltapäivälehden lööppi: "Nöyryytetty Madeleine sitä-ja-tätä!" Miksei sanota: "Nöyryytetty Joonas!" Sen miehen kevytkenkäisyyttähän lehdet nimenomaan ruotivat!

    VastaaPoista
  2. Mulla iski kauhea myötähäpeä tota Joonasta kohtaan. Kauhea..

    VastaaPoista