maanantai 4. tammikuuta 2010

Valuvika

Sellon ampumisjutun jälkeen keskustelupalstat ovat täyttyneet maahanmuuttovastaisesta argumentoinnista. Äkkiä on unohtunut sekin tosiseikka, että edelliset joukkoräiskimisistä vastanneet henkilöt ovat olleet ihan puhtaasti arjalaista verta olevia Suomen kansalaisia.

Tosiasiassa Sellon tapauksessa ei ole kyse kansallisuudesta, vaan siitä faktasta, että osaa miehistä vaivaa sairaalloinen omistushalu riippumatta kansallisuudesta, yhteiskunnasta, kulttuurista tai mistään sellaisesta seikasta, jolla väkivaltaista käyttäytymistä yleensä selitetään. Näiden miesten periaatteena on, että jos en minä tuota naista saa, niin sitten ei saa kukaan muukaan. Parhaassa tapauksessa mukana tapetaan esimerkiksi lapset.

Oletteko koskaan kuulleet naisesta, joka mustasukkaisuudessaan tappaa entisen puolisona ja siinä sivussa vielä ulkopuolisia? En minäkään.

Sen sijaan osa miehistä toimii näin kaikkialla kaikissa maanosissa.
Suomessa kymmenet naiset kuolevat vuodessa puolisonsa tappamina, monesta muusta maasta puhumattakaan.

Tämä ei selity muulla kuin sillä, että osassa miehistä on jokin perustavaa laatua oleva valuvika. Jos joku tieteentekijä tämän vian löytäisi ja vieläpä lääkkeen siihen, niin siinä olisi aihetta kaikkiin maailman Nobel- ynnä muihin palkintoihin.

Krisse

6 kommenttia:

  1. No vastahan tämä sankarillinen naisrehtori yritti ajaa autolla ex-miehensä, tämän uuden naisen ja näiden pienen vauvan yli. Onneksi kuski oli ilmeisesti ajotaidoiltaan keskimääräinen nainen (ehe ehe, eikö olekin hauskaa) ja uhrit ehtivät täpärästi alta pois.

    Näitähän on lehdissä aina silloin tällöin, mutta nämä ovat tietenkin Ihan Eri Asia.

    Jos tämän blogin tasolle haluaa alentua, voisi todeta, että onneksi naiset ovat fyysisesti heikkoja ja avaruudelliselta hahmotuskyvyltään kömpelöitä, sillä murhanhimolta ei ole heikompi sukupuolikaan säästynyt. Valitettavasti kolikon kääntöpuolena ovat lasten surmat ja pahoinpitelyt, joissa naisilla on mukavan ylivoimainen johtoasema, noin 4-1. Jotainhan sitä pitää päästä mätkimään kun ei miehiä uskalla eikä pysty.

    Lopuksi tietovisailukysymys: mikä oli nyky-Suomen ensimmäisen yli neljä henkilöä tappaneen joukkomurhaajan sukupuoli? Vinkkinä mainittakoon, että hänen nimensä oli Sanna Sillanpää.

    VastaaPoista
  2. Ano: Ja lisäksi naiset vielä näyttää hassuilta, kun ne laittaa ripsaria suu auki!

    VastaaPoista
  3. Musta henkilökohtaisesti "mustasukkaisuudesta" pitäisi miesten väkivaltarikoksissa tulla raskauttava asianhaara.

    "Ai hakkasit vaimosi, koska ajattelit, että hänellä on toinen mies? Nyt kuule häkki heiluu!"

    VastaaPoista
  4. Vähän kumma muuten, miten esim. tästä sarjamurhaajahoitsusta ei kukaan feministi jaksa riehua. Naiset yleensä tappaa just kaikkein avuttomimpia, vanhuksia ja lapsia.

    Mutta tää nyt on tosiaan iiiiiiihan eri asia ja sitä paitsi vhm:n syytä, ainakin jonkun koukeron kautta. :D

    VastaaPoista
  5. Oletteko tulleet huomioineeksi sitä, että mahdollisesti mies vaan onnistuu tappamisyrityksessään todennäköisemmin kuin nainen, johtuen luultavasti ihan vaan fyysisestä ylivoimastaan. Kyllä niitä valuvikaisia naisia näyttää olevan suunnilleen samassa suhteessa kuin miehiäkin, ainakin seuraavan uutisen mukaan:

    www.yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/01/torkea_perhevakivalta_kohdistuu_miehiin_naisia_useammin_1352897.html

    VastaaPoista
  6. Täytyy kyllä sanoa, että tämä blogikirjoitus nyt ei vastannut täysin aikaisemman kirjoittelunne tasoa.

    VastaaPoista