sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Miehet, kalja ja tissit

Kuten Annikakin juuri kertoi, viikonloppuna baareissa näkee tasa-arvoa parhaimmillaan.

Itse olen perin juurin kyllästynyt siihen lasittuneeseen katseeseen, jolla humalaiset miehet rintojani tuijottavat. Kyllä, olen isorintainen ihminen. Se ei kuitenkaan oikeuta ketään jatkuvaan kommentointiin ja käpälöintiin.

Viikonloppuna rinnoistani haluttiin jälleen keskustella, ja kun en tähän suostunut, asiaa kommentoitiin ”älä yritä väittää, ettet noilla helmillä haluaisi tissejäsi korostaa”. Kaulassa oli siis helmet.

Mitä vittua?? Jos rinnat näkyvät (ts. ei ole jätesäkki päällä) niin silloin niitä saa automaattisesti kommentoida miten haluaa??

Mikä pahinta, tässä tapauksessa kysymyksessä oli vanha tuttu, aiemmin erittäin älykkäänä pitämäni mies. Mutta näköjään viina ja tissit on sitten sellainen yhdistelmä, että siinä kaikki sivistys katoaa.

Raivon tunne on nyt sellainen, että selvyyden vuoksi todettakoon seuraavaa. Sinä tuttu tai tuntematon mies, joka seuraavan kerran viittaat puolellakaan sanalla rintoihini: Kastroin sinut omakätisesti, hyvin tylsällä veitsellä. Erittäin hitaasti.

Krisse

3 kommenttia:

  1. Jos tissit on tarkoituksella esillä ja vielä provosoivaan tyyliin, kuten ne yleensä on, niin mitä muuta naiset haluaa kun kuulla kommentteja niistä? Jos ei ole tarkoitus kuulla kommentia, niin tosiaan se jätesäkki päälle ja piiloon ne hinkit. Ei se sen kummempaa ole. On myös huomattava että ne kommentit ei aina ole positiivisia, jos ei oletisseissä postiivista kommentoitavaa, jos ne on esim. "väsähtänyttä" ja rippuvaa mallila. Terhakka ja keskikokoinen tissi on mukavaa katseltavaa.

    Tuo kastraatio uhkauksesi on pelottava, toivottavasti miehet pysyy sinusta kaukana ja sinä miehistä

    VastaaPoista
  2. BadMungo, ihailu on monesta mukavaa. Uhkailu tai loukkaava kommentointi ei kenestäkään. Jos näitä et erota toisistaan, ei mene hyvin.

    Mieti, miten suhtautuisit tähän käänteismaailman baari-iltaversioon:

    Känninen nainen, kovalla äänellä: "Oi sulla on ihana muna, BadMungo, se näkyy sun housuista niin ihanasti! Annas kun ihan kosketan!" (kourii kipeästi)

    VastaaPoista
  3. Kommentointi ja koskettelu on aivan perseestä. Kyllä meitä silläkin tavoin ajattelevia miehiä on.

    Katselu on eri asia. Ei ihmisiä sentään voi kieltää katsomasta toisiaan. Jos ahdistaa, että ihmiset katsovat rintojasi, peitä ne. Tai vielä parempaa: mene terapiaan keskustelemaan siitä, mikä siinä niin tuottaa ongelmia, että ne huomataan.

    Mutta kuten sanoin, on hyvin eri asia katsella rintoja kuin käydä käsiksi/kommentoida - jälkimmäinen on silkkaa sikamaisuutta ja huonoa käytöstä.

    Mikä ei kyllä sekään oikeuta mihinkään väkivaltaisiin uhkauksiin, eikä tietenkään myöskään väkivaltaan.

    VastaaPoista