maanantai 4. heinäkuuta 2011

Vauvamenoja, niinpä niin

Tapahtui Annikalla tänään töissä. Potentiaalinen alihankkija firma X ehdotti palaveria, jossa esittelevät palvelutarjontaansa.

Tavoistaan poiketen Annika ilmoitti, että saavat tulla ja sopiiko päivämäärä se ja se ja siihen ja siihen aikaan. Palveluksiaan tarjoava firma X kuittasi meilin samoin tein ja ilmoitti että aika sopii.

Puolen tunnin kuluttua tämä firma X:n edustaja tiedusteli, voisimmeko hieman myöhäistää palaveria, koska toisella palaveriin osallistuvalla kaverilla heiltä on "vauvamenoja".

Teki mieli vastata saman tien, että unohtakaa koko juttu. Miksi lapselliset ihmiset kuvittelevat, että koko maailma pyörii lapsien ympärillä? Minua ei yritykseni edustajana kiinnosta tippaakaan ostaa yhtään mitään firmalta, missä aikatauluja ei osata sovittaa sen mukaan, mikä liiketoiminnalle on tärkeää. Jos yritykseni ostama palvelu on myöhässä, vielä vähemmän minulta liikenee ymmärrystä kuullessani, että syynä ovat vauvamenot.

Kaikkein eniten ihmettelen kuitenkin sitä, ettei myyvillä ihmisillä riitä sen verran pelisilmää, että olisivat tässä kohtaa päästäneet suustaan pienen valkoisen valheen. Esimerkiksi pahoitelleet sitä, että olivat vahingossa sopineet päälle toisen asiakaspalaverin.

1 kommentti:

  1. Jossain päin suomalaista työelämää on palaveri peruuntunut, nyt etusivu äkkiä uusiksi!

    Tämä blogi on aivan mahtava. Toinen toistaan tyhjänpäiväisempiä aiheita, joista kirjoittajat silti jotenkin onnistuvat kehimään hirveän draaman ja närkästyksen. Oletteko te tosissanne vai onko tämä joku taideprojekti?

    VastaaPoista