maanantai 20. joulukuuta 2010

Ville Pusan romantiikkaa

Viime viikon Me Naiset tarjosi mainion reportaasin muusikko Ville Pusan ja vaimonsa Riikan häistä. Haastattelussa Pusa hehkutti, ettei ”tämän enempää voi rakastaa, se on psyykkisesti ja fyysisesti mahdotonta.” Lisää siirappia tarjosi jutun loppu, jossa herra kertoi ”kaikkien aurinkojen ja kuiden ja tähtien törmänneen kun he vaimonsa kanssa tapasivat”

Jutun ehdoton helmi oli kuitenkin Pusan toive, ettei edellisen vaimon kuolemasta enää puhuttaisi. ”Tottakai tapaus oli traaginen. Mutta parisuhteemme ei voinut niin hyvin kun on annettu ymmärtää.”

Kyllä Pusa on todellinen onnenpoika. Exäkin ymmärsi poistua kuviosta lopullisesti siinä vaiheessa, kun parisuhde ei enää sujunut.


Annika

2 kommenttia:

  1. Paska blogautus.

    Ville Pusa syyllistetään kaikista lehtijutun typeryyksistä vain siksi, että hän on sattunut syntymään miespuoliseksi. Jos nainen olisi sanonut vastaavaa, tuskinpa siitä olisi ainakaan tässä blogissa älähdetty.

    Onko Annikalle tullut mieleen, että Me Naiset -lehden toimittaja on saattanut hieman valikoida, tehdä omia tulkintojaan, ja muutenkin vaikuttaa siihen, millaisen kuvan jutun perusteella Ville Pusasta saa?

    Ja saahan sitä toivoa, ettei edellisen vaimon kuolemasta enää puhuttaisi - aika luonnollista ottaen huomioon, miten paljon Ville Pusa on varmaan asiasta joutunut kuulemaan. Vai "exäkin ymmärsi poistua kuviosta lopullisesti siinä vaiheessa, kun parisuhde ei enää sujunut". Kuulostaa lähinnä siltä, kuin Ville olisi murhannut Jennin. Sitäkö tarkoitat, Annika? Tulkitsetko, että Ville Pusa on iloinen entisen vaimonsa kuolemasta?

    Ja miksi kuolleita pitäisi glorifioida? Olisiko Ville Pusan pitänyt sanoa, että Riikkakin on ihan kiva mutta kuollut ex-vaimo tulee aina olemaan hänen elämänsä suurin rakkaus? Miltähän se olisi Riikasta tuntunut?

    Tässä blogissa on välillä ihan hyviä oivalluksia, mutta välillä aivan uskomattoman urpoja miesvihamöläytyksiä joilla ei ole yhtikäs mitään tekemistä tasa-arvon tai minkään muunkaan järkevän kanssa. Tämänkertainen kuului jälkimmäisiin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Valas kommentistasi! kyllä me pyrimme ihan provokatiivisesti arvostelemaan naistenkin tekemisiä. Ja siis itse uskon henk.koht. että toimittajan ammattitaito tässä kohtaa on nimenomaan punnittu siinä, miten hän on kommentit juttuun valinnut, eli aivan loistavasti. Samalla lailla osataan kirjoittaa kyllä naisistakin, olihan sekin ihan klassikkokamaa, kun Maria Jungner tilitti miten "mikael sytytti valot elämääni" jne :)

    Heittoni "exäkin ymmärsi poistua" on toki ironiaa, erikoista on kyllä se, miksi Pusa itse nosti parisuhteen tilan esille. Minusta sen esille nostamatta jättäminen ei olisi kyllä ollut vielä millään tavalla kuolleen glorifiointia.


    -Annika

    VastaaPoista